Meditasjon på Chenrezig og Mahakala - helgkurs med Lama Changchub

Chenrezig.jpg

Chenrezig

Bodhisattvaen Chenrezig er en strålende manifestasjon av ubetinget kjærlighet og medfølelse, som er kjernen i buddhistisk lære. Medfølelse springer spontant ut av visdommens dype kilder. Gjennom dyp meditasjon på Chenrezig, kultiverer vi en dyp forståelse av både medfølelse og visdom.

Mahakala representerer det kraftfulle aspektet av Chenrezig, som beskytter og veileder oss gjennom utfordringene i vår spirituelle reise. Meditasjon på Mahakala gir oss et skjold mot de distraksjoner og hindringer som negativitet, urolige tanker og destruktive handlinger kan bringe.

Vi holder fellesmeditasjon (puja), med resitasjon av meditasjonstekster dedikert til ære for Chenrezig og Mahakala, på KTL flere lørdager gjennom året. Dette helgekurset er en dyptgående utforskning av de essensielle elementene i meditasjonstekstene, designet for å styrke din forståelse og forbedre din opplevelse av fellesmeditasjonene.

Undervisningen er  på engelsk, og vi ønsker deg velkommen til å delta og fordype deg i denne berikende spirituelle praksisen.

Meld deg på her innen 24. februar.

Tid og sted: Lørdag og søndag kl. 11–17, Karma Tashi Ling buddhistsenter.

Påmelding her innen 24. februar.