Jetsün Khandro Rinpoche - Nature of Mind!

Jersün Khandro Rinpoche

Jetsün Khandro Rinpoche.

5.-7. juli blir det undervisning med Jetsün Khandro Rinpoche på Karma Tashi Ling.

Jetsün Khandro Rinpoche er en av de fremste tibetanske lamaene som underviser i Vesten, og hun underviser på flytende engelsk.

Jetsün Khandro Rinpoche er datter av Hans Hellighet Mindrolling Trichen, som var overhodet for Nyingma-tradisjonen innen tibetansk buddhisme.

To år gammel ble hun gjenkjent av H.H. den 16. Gyalwa Karmapa som inkarnasjon av en kjent kvinnelig mester - den store dakini av Tsurphu, Khandro Urgyen Tsomo. På denne måten ble Khandro Rinpoche linjeholder i både Nyingma- og Kagyu-tradisjonene.

Jetsün Khandro Rinpoche har mottatt undervisning fra mange av de største mestrene i det 20. århundre. Hun er en av de fremste tibetanske lamaene som underviser i Vesten, og hun underviser på flytende engelsk. Hun har besøkt oss nesten hvert år siden 1993, og har i mange år vært vår rådgiver.

Nature of Mind.

Jetsün Khandro Rinpoche vil videreføre fjorårets undervisning med oppstart av et nytt tema.

Hun vil begynne undervisning over Uttaratantra Shastra (Tib. Gyū Lama), som er en kommentar over Buddhas tredje dreining av lærens hjul som belyser vår Buddha-natur; vår opplyste essens.

Khandro Rinpoche vil i dette kurset følge tradisjonen med å kombinere undervisning om Uttaratantra Shastra med undervisning om Mahamudra.

Programmet omfatter også praktiske øvelser i meditasjon og kontemplasjon. Du vil motta mer informasjon etter vi har mottatt påmeldingen din.
Alle, både nye og de som har fulgt Khandro Rinpoches tidlige års undervisninger om «Taming the Mind», er hjertelig velkommen.

Program for helgen.

Kurset starter fredag 5. juli med registrering kl. 15:00 og slutter søndag 7. juli kl. 17:00.

På lørdag 6. juli feirer vi HH Dalai Lamas fødselsdag sammen med Det tibetanske samfunn i Norge.

I løpet av kurset vil det også være en seremoni der den fremtidige tempelboligen og tomten blir velsignet.

Alle må være forberedt på å bidra med litt praktisk innsats i form av matservering, oppvask, rengjøring etc for at kurset skal kunne gjennomføres på en smidig måte (karma-yoga).

For priser og påmelding kan dere se her.