event_413605.jpg

Velkommen til en helg med stillhet og meditasjon i skogen på Karma Shedrup Ling retreatsenter. Det blir noe meditasjonsveiledning og mye meditasjon først og fremst oppmerksomt nærvær (shamatha). Helgeretreatet ledes av Marit Moan. 
Å holde stillhet i retreat bidrar til at en kommer dypere i meditasjonen og blir bedre kjent med sitt eget sinn.

Retreatet passer for alle, og særlig for de som vil prøve å gjøre retreat for første gang eller bare kan delta en helg.

På alle kurs og retreater er det nødvendig at deltakerne bidrar med karmayoga, som praktisk innsats på kjøkkenet, rengjøring og lignende. Det finnes oppgaver som passer for alle. Når du deltar på retreat, la det være en ferie fra sosiale og elektroniske medier også.

Oppmøte fredag 23. juni kl. 17 for registrering og tildeling av hytte/rom. Retreatet avsluttes søndag 25. juli kl. 17.
Påmelding og mer informasjon her.

Marit Moan

Marit Moan har praktisert meditasjon innenfor tibetansk buddhisme siden 1999. Hun har formell sertifisering som mindfulnessinstruktør og meditasjonsformidler fra 2013. Til daglig arbeider hun som psykolog i privatpraksis. Hun har spesiell interesse i å integrere østlig og vestlig psykologi. Hennes buddhistiske lærere er Ringu Tulku Rinpoche, Minling Jetsün Khandro Rinpoche, Tsoknyi Rinpoche og B. Alan Wallace.

Karma Shedrup Ling retreatsenter utenfor Ski er hyggelig og fredfullt, med enkel standard på innkvartering.  Her har vi et hovedhus med et stort meditasjonsrom hvor vi har undervisning og felles praksis. Ellers er det 11 hytter til bruk for individuell praksis og retreat. Karma Shedrup Ling retreatsenter har enkel standard på innkvartering, men har nylige fått tre flotte dusj- og toalettrom i hovedhuset. Måltidene spises i telt ute på gårdsplassen.

Dersom å gjøre retreat gir mersmak, er det mulig å bli med på et lengre stille retreat på Karma Shedrup Ling 7.–16. juli.