4.-9. august på Karma Shedrup Ling retreatsenter

Våken kjærlighet: ET DZOGCHEN-RETREAT

Tsoknyi Rinpoche

Tsoknyi Rinpoche

For English see here : 

We regret to inform you that this course is CANCELLED 

Vi beklager på det sterkeste å måtte meddele at dette kurset er AVLYST 

Tsoknyi Rinpoche er en av de mest anerkjente tibetanske buddhistiske lærere i vår tid. Med en inngående forståelse av sinnet, kombinert med kjennskap til moderne vestlig liv og verdier, evner han å formidle dyp buddhistisk filosofi på en lettfattelig og konsis måte til elever med helt ulik bakgrunn. Tsoknyi Rinpoche har besøkt oss en rekke ganger tidligere.

Rinpoche vil lede oss i erfaringsbaserte metoder rotfestet i ”essence love” for å gjenoppdage vår grunnleggende ro og klarhet, og vise oss hvordan de på dyptgripende vis er knyttet til sinnets natur og Rigpa. Dette er et åpent retreat uten krav om spesielle forkunnskaper.

På dette retreatet kan man enten delta på hele retreatet 4. - 9. august eller i helgen fra fredag 4. til søndag 6. august. 

Vi åpner først påmelding for de som ønsker å delta på hele retreatet .  5. juli åpner vi også opp for å melde seg på til helgen fra fredag til søndag.

Vi ønsker at flest mulig deltar på hele retreatet. Vi tilbyr derfor ”Early Bird priser” for påmelding til hele retreatet og betaling innen 4. juli og 20. juli. For eksempel, ordinær pris for hele retreatet uten overnatting er kr 5780. Men dersom du er en Early Bird og melder deg på og betaler innen 4. juli er prisen kr 4920 ved påmelding og betaling innen 20. juli er prisen kr 5210. ”Early Bird” gjelder ikke ungdom, studenter, arbeidsløse eller pensjonister da priser for disse allerede er redusert. En mer fullstendig prisliste finner du under registreringen.

NB! Vi regner med at retreatet blir fulltegnet. Så vær tidlig ute med å melde deg på!

For påmelding se her