KTLBS er i gang med å planlegge en pilegrimstur til India i oktober 2024. Pilegrimsturer med sanghaen kan være til stor inspirasjon for videre praksis for den enkelte, men er også en samlende og sosial begivenhet som sangha. Vi har tidligere arrangert turer til ulike områder i India, Bhutan, Nepal og Myanmar. Denne gangen er det Kangradalen i nord eller Karnataka i sør som er de nye stedene vi ser nærmere på. I tillegg er det kommet ønsker om en ny tur i «Buddhas fotspor» og til «Lille Tibet» i Ladakh.

Før vi lander på et reisemål og et forslag til program, slik at vi kan sette datoer og estimere kostnader, vil vi gjerne lodde stemningen for en pilegrimstur generelt og for de aktuelle destinasjonene spesielt. Vi vi vil være ute i god tid for at det skal være enklere å planlegge inn ferie og finansiering av turen. Flyreisen vil måtte bestilles av den enkelte, slik at man også kan legge inn ekstra dager i for- eller etterkant av fellesturen hvis man ønsker det.

Vi i pilegrimsgruppa vil invitere dere som melder interesse til et uforpliktende digitalt møte om turen den 25. september kl. 19.00. Vil du delta på møtet, melde interesse for mer informasjon eller gi innspill kan du sende en epost til Yvonne på yvlarsen@gmail.com.

Join Zoom Meeting
https://us06web.zoom.us/j/84499686427?pwd=dGczRHczNzJXT3pLdEZncmR1SHErZz09

Meeting ID: 844 9968 6427
Passcode: 972625

Fra Tilokpur nonnekloster