Forespørsel om forbønn

I vanskelige livssituasjoner kan det være godt å vite at andre vil en vel og sender helende tanker. En forbønn kan være for nære og fjerne; for deg selv, familiemedlemmer, venner eller andre sansevesener. Du kan be om bønner for god helse, helbredelse, langt liv, velstand, støtte for døende og døde eller for noen som lider på andre måter. Du kan også dedikere en bønn til noen, for et bestemt formål eller gi en bønn som en gave. Alle som trenger hjelp, kan be om bønner. Du eller de du ber om bønn for, trenger ikke å være buddhister.

Din forespørsel går til ledelesen i Delek-gruppen, som deretter videreformidler det til Løpøn Changchub. Forbønn vil gjøres ved første Chenrezig praksis etter forespørselen er mottatt og vil bli ledet av Løpøn Changchub. Forespørselen vil også bli sendt til Tilokpur Nunnery i India (se www.Tilokpurnunnery.com) og vil bli innlemmet i bønner der. Alle i Delek-gruppen har taushetsplikt og utover å formidle din forespørsel til Løpøn Changchub vil ikke detaljene i eposten blir delt med andre.

Du kan be om en forbønn ved å sende en epost til delek@ktl.no.

Det er to trinn du må gjennom for å be om forbønn. 1) Skriv først en epost som angitt nedenfor 2) Send en donasjon til Tilokpur gjennom Shenpen ved å trykke på linken nederst på siden.

1) Din epost skal inneholde:

Ditt fornavn *

Ditt etternavn *

Er noen av de du ber om forbønn for gått bort?

Navn på personen(e), gruppen eller andre forbønnen er for *

Litt informasjon om din forespørsel og om du vil kan du legge ved et bilde.

2) Merk donasjonen med FORBØNN

Tradisjonelt gis det en pengedonasjon i forbindelse med forespørsel om bønn. I buddhistiske kulturer har folk i århundrer hatt tillit til kraften i bønnene til munker og nonner. Folk donerer etter evne og gavmildhet skaper en forbindelse med de bønnene tilegnes. Alle donasjoner går uavkortet nonneklosteret gjennom Shenpen, bortsett fra kostnadene i forbindelse med betalingsløsningen. Finn "STØTT OSS" knappen på forsiden til Shenpen, som fører til betalingsløsningen til PayPal.

Donér her


NB! Merk donasjonen med "Forbønn".