Medlemskap i eller interesse for Karma Tashi Ling buddhistsamfunn?

Opprett din "Min side" i vårt nye medlemsregister. 

Uansett om du bare vil være en interessert eller du blir medlem kan du opprette din egen profil, kalt "Min side" på nettet. Nedenfor får du mer informasjon om hva det innebærer og hvordan du går fram. På "Min side" kan du holde kontaktinformasjonen din oppdatert så du alltid vil få den informasjonen du ønsker. Du kan også selv bestemme hva slags informasjon du ønsker å motta (og også hva du ikke ønsker) og også bestemme om du vil ha informasjon som brev, epost og/eller sms. Det siste er særlig beregnet på hasteinformasjon, f.eks. om aktiviteter du er interessert i er avlyst eller flyttet.

Karma Tashi Lings medlemsregister på nett er opprettet i samarbeid med Buddhistforbundet.

Interessert i buddhismen?

Er du interessert i å motta informasjon fra oss kan du registrere deg som interessert i vårt medlemsregister på nett. Øverst og nederst er det en lenke som heter «Ta meg til registreringssiden». Klikk på den og følg anvisningene. Du får da opprettet din egen «Min side». Etter at du har registrert deg med navn og kontaktinformasjon, kan du nederst på Min side krysse av for hva slags informasjon du ønsker å motta fra oss – og eventuelt hva slags informasjon du ikke ønsker. Du kan også velge om du er åpen for å motta informasjon i form av brev, på epost og/eller sms. Du kan når som helst logge inn og endre innstillingene.

Ønsker du å melde deg inn i Buddhistforbundet med tilhørighet til Karma Tashi Ling?

Er du allerede registrert som interessert eller støttemedlem kan du melde deg inn i Buddhistforbundet (BF) fra profilen din: «Min side» i vårt medlemsregister på nett etter å ha logget deg inn. Der klikker du på den grønne knappen: «Bli medlem i BF».

Hvis du ikke er registrert på noen måte i vårt medlemsregister på nett melder du deg inn i Buddhistforbundet ved å klikke på lenken nedenfor og så etterpå, i innloggingsbildet, klikke på den grå knappen som heter: «Meld meg inn som BF-medlem». Du må oppgi din epostadresse som blir ditt brukernavn og ditt fødselsnummer.

Det koster ingenting å bli BF-medlem, men det er et krav fra staten at du ikke er medlem i et annet livs- eller trossamfunn. Er du det må du melde deg ut derfra før du kan melde deg inn som BF-medlem. Er du usikker kan du sjekke dette ved å ringe Brønnøysundregistrene på 75 00 75 00.

For hvert BF-medlem får vi ca. kr 1000 pr. år - for både voksne og barn, fra stat og kommune - som tilsvarer det som litt upresist og populært kalles «kirkeskatten». For deg er det også fordeler.

Etter at du har meldt deg inn som BF-medlem kan du nederst på «Min side» krysse av for hva slags informasjon du ønsker å motta fra oss – og eventuelt hva slags informasjon du ikke ønsker. Du kan også velge om du er åpen for å motta informasjon i form av brev, på epost og/eller som sms. Du kan når som helst logge inn og endre innstillingene.

Har du barn under 15 år kan du hvis du ønsker melde dem inn fra «Min side» etterpå.

Er du BF-medlem allerede?

Er du BF-medlem og ønsker å opprette en profil («Min side»), kan du også gjøre det ved å klikke på knappen. Bare følg anvisningene.

Ønsker du å bli støttemedlem?

Det innebærer at du betaler en årskontingent på kr 600 og får da status som støttemedlem eller kontingentbetalende medlem. 

Foreløpig har vi ingen betalingsløsning på nett så du kan ikke gjøre det selv ennå, men du kan begynne med å registrere deg som interessert (eller BF-medlem), hvis du ikke allerede er det, og så etterpå betale årskontingenten til konto 1644.02.22548 og merke innbetalingen med "Medlemskap + årstall". Og - VIKTIG - Du må også føre på din epostadresse.

Da vil du – etter at vi har registrert å ha mottatt årskontingenten – få endret din status til «Støttemedlem» på profilen din («Mn side»). Er du støttemedlem allerede vil du, når du har opprettet «Min side», se at du har status som støttemedlem. Hvis ikke gi oss beskjed.

Slik er man med på å støtte KTLBS sitt arbeid.

Stemmeberettiget medlem

Hvis man er medlem av Buddhistforbundet (med tilhørighet til KTLBS), har betalt medlemskontingent for inneværende år og er over 18 år blir man stemmeberettiget på KTLBS sitt årsmøte. Årsmøte avholdes hver år i mars/april.