Logg inn på "Min side"

Vil du støtte Karma Tashi Ling buddhistsamfunn? Bli medlem!

Du kan støtte KTLBS på flere måter:

  • Bli trossamfunnsmedlem i BF med tilhørighet til KTLBS
  • Bli kontingentbetalende medlem (støttemedlem)

Bli trossamfunnsmedlem i BF

For å melde deg inn som trossamfunnsmedlem i BF med tilhørighet KTLBS, kan du enten fylle ut og sende inn innmeldingsskjema via post eller melde deg inn online via "Min Side" Husk å velge KTLBS som tilhørighet under "velg organisasjon".

Å tegne et medlemskap i Buddhistforbundet (BF) er gratis for deg, men gjør at KTLBS mottar ca. kr 1200 pr år i offentlig støtte. Medlemskapet gjelder til du aktivt melder deg ut igjen. Merk at du kun kan være medlem av ett trossamfunn ad gangen. Er du usikker på om du allerede har et medlemskap i et annet trossamfunn, kan du sjekke hos Brønnøysundregistrene på 75 00 75 00.

Buddhistforbundet er en paraplyorganisasjon for norske buddhistorganisasjoner og er Norges største buddhistiske trossamfunn med ca. 15.000 medlemmer. BF er medlem av STL – samarbeidsrådet for tros- og livssynssamfunn og er således med på å påvirke norsk religionspolitikk. Som medlem har man flere fordeler, bl.a. tilbys buddhistiske livsriter, som f.eks. buddhistisk konfirmasjon, vielse og begravelse. Du blir også invitert til felles feiring av de store buddhistiske høytidene. Les mer om BF på www.buddhistforbundet.no.

Kontingentbetalende medlem i KTLBS (støttemedlem)

Ved å betale årskontingent til KTLBS, støtter du opp om våre to senter og vårt arbeid. Du vil også få tilsendt informasjon, programmer og nyhetsbrev. I tillegg kan du gratis låne bøker fra vårt rikholdige bibliotek.

Støttemedlemskapet må fornyes hvert år for å opprettholdes. Årskontingenten er for tiden 650 kr og betales til konto 1644.02.22548. Merk innbetalingen med "Medlemskap + årstall". Og - VIKTIG - du må også føre på din epostadresse evt. sende en epost til post@ktl.no og gi oss din epost.

Stemmeberettiget medlem

Hvis man er medlem av Buddhistforbundet (med tilhørighet til KTLBS), har betalt medlemskontingent for inneværende år og er over 18 år blir man stemmeberettiget på KTLBS sitt årsmøte. Årsmøte avholdes hver år i mars/april.

Opprett egen "Min side" i medlemsregisteret. 

Karma Tashi Lings medlemsregister på nett er opprettet i samarbeid med Buddhistforbundet. Ved å opprette og logge deg inn på «Min side», kan du holde din kontaktinformasjon oppdatert og velge hvordan – og hva – du ønsker å motta av informasjon fra KTLBS og BF. (Merk at vi aldri deler din kontaktinfo med tredjepart og vi sender ikke ut spam.)


Er du BF-medlem allerede?

Er du allerede BF-medlem og ønsker å sørge for at din kontaktinfo i medlemsregisteret er oppdatert, kan du gjøre det på «Min side».

Ønsker du å høre om våre aktiviteter og få siste nytt fra Karma Tashi Ling buddhistsamfnn?

Uansett om du bare er interessert eller om du er medlem kan du registrere deg som interessert og motta nyhetsbrev fra oss. Send en epost til kontor@ktl.no og be om å bli registrert som interessert, eller opprett din egen profil på "Min side" . Registrer mobilnummer og/eller epostadresse og får tilsendt en kode for autentisering. Inne på din profil kan du velge hva slags informasjon du ønsker å motta fra oss og krysse av for om du vil ha den via epost og/eller sms.