Tilbud om online veiledningssamtale

I disse dager, med Korona-smitten som herjer over hele verden, er mange naturlig nok redde og bekymret. 

Lama Changchub minner oss på at vi kan benytte denne vanskelige perioden og transformere den til noe åndelig konstruktivt, 

men for alle er det kanskje ikke alltid så lett å vite hvordan man skal gå frem. 

Føler du at du kunne trenge veiledning i din buddhistiske praksis, eller hadde det vært fint å ha noen å lufte tanker og bekymringer med?

do6X8oBg.jpeg

Ani Könchog

KTLBS tilbyr våre medlemmer muligheten til å ha en fortrolig samtale med to av våre lærere som har lang erfaring med både buddhismen og veiledning.

Samtalen vil foregå i på telefon eller over nett. 

thumbnail.jpg

Lama Fredrik

Ani Könchog er ordinert nonne i den tibetanske buddhismen, og har praktisert buddhisme i over 30 år. Hun behersker norsk, engelsk og fransk. 

Lama Fredrik Liland har praktisert og studert buddhisme i over 20 år og tar for tiden et masterstudium på teologisk fakultet på UiO i Lederskap, etikk og samtalepraksis. Studiet fokuserer på eksistensielle samtaler og sjelesorg. Fredriks samtaletilbud inngår som en del av hans praksisperiode på dette studiet. Han kan tilby samtaler på norsk eller engelsk.

Send en mail til post@ktl.no og fortell hvem du ønsker å snakke med, eller skriv direkte til Fredrik fredrikliland@gmail.com eller Ani konchoglhamo@gmail.com.