Nå starter fasen hvor tempelboligene skal bygges!

Endelig, etter mange års forberedelser, skal tempelboligene bli til virkelighet

Karma Tashi Ling buddhistsamfunn eier en halvannen mål tomt som grenser til tempeltomten, mot nord. Her skal tempelboligene bygges. Hjelp oss å realisere dette prosjektet som vil gagne hele sanghaen.

På disse sidene om prosjektet vil du finne mye informasjon om hvordan dette skal skje og om hvorfor dette er viktig. Til høyre finner du lenker til diverse sider om prosjektet. Hvis du har lyst til å se en 10-minutters film om prosjektet, klikk her.

Når alle betingelser for å kunne bygge er oppfylt, vil styret ta den endelig beslutningen om å bygge før avtaler med arkitekt og entreprenør inngås.

Har du spørsmål eller ønsker å melde din interesse for prosjektet, send epost til post@ktl.no eller ta kontakt med noen i prosjektgruppen.

Hvis du vurderer å flytte inn og ønsker å melde interesse for en av romtypene, eller du ønsker å støtte prosjektet på ulike måter, kan du laste ned dette skjemaet og sende det til Karma Tashi Ling eller gi det til Lama Changchub:

Tempelboligskjema

Bli med i vår Facebookgruppe "Tempelboligene skal realiseres". Her legger vi ut nyheter og her kan medlemmene komme med innspill, spørsmål og diskutere alt som har å gjøre med de planlagte tempelboligene. Det er en lukket gruppe, så interesserte må be om å bli medlem for å delta. VI håper at så mange av våre sanghamedlemmer som mulig ønsker å bli medlem av denne Facebook-gruppen – også de som ikke selv har tenkt å flytte inn. Tempelboligene vil nemlig bli viktig for hele sanghaen.

Dette er lenken til "Tempelboligene skal realiseres"

Lenken til Lama Changchubs tanker om prosjektet (på engelsk)

.

Fasaden med hovedvekt på østfasaden sørfra_crop_smaller.jpg

Slik vil anlegget se ut fra sørøst.