Karma Tashi Ling - oversiktsbilde

KTLBS

Karma Tashi Ling buddhistsamfunn (KTLBS) er et landsomfattende buddhistsamfunn som er tilknyttet Karma Kagyutradisjonen av tibetansk buddhisme.

H.H. 17 Gyalwa Karmapa, Ogyen Trinley Dorje, er vår åndelige leder og Jetsun Khandro Rinpoche er sanghaens rådgiver.

Karma Tashi Ling buddhistsamfunn (KTLBS) har som viktigste formål å tilby undervisning i buddhisme etter tibetansk tradisjon. KTLBS er tilknyttet Buddhistforbundet, som er et registrert trossamfunn. Vi mottar offentlig støtte for personer som er registrert som medlemmer i Buddhistforbundet med tilhørighet til KTLBS.

Vår hovedlama gjennom over 25 år er Lama Changchub Tsering. H.E. Minling Jetsün Khandro Rinpoche er vår rådgiver. KTLBS tilhører Karma Kagyu-tradisjonen av tibetansk buddhisme. Vi praktiserer en åpen, ikke-sekterisk buddhisme og inviterer også lærere fra andre tradisjoner til å undervise ved våre sentre.

Alt arbeid knyttet til kurs, undervisning og drift av sentrene gjøres på frivillig basis. Det er en viktig del av treningen å gjøre en innsats for fellesskapet (karmayoga), og en fin måte å bli kjent med likesinnede i sanghaen. Alle inntekter fra offentlig støtte, kurs og retreater går til å finansiere aktivitetene og kursstedene.