Karma Tashi Ling buddhistsamfunn (KTLBS) driftes utelukkende på frivillig basis. Ved å delta i forskjellig arbeid kan vi sammen bidra til at sanghaen og andre interesserte kan møtes og motta undervisning på sentrene våre.

Det finne både små og store oppgaver. Hvis du ønsker å engasjere deg i noe av dette arbeidet, ta direkte kontakt med en av arbeidsgruppene nedenfor eller send en mail til post@ktl.no Gruppene overlapper gjerne med hverandre og slik blir du godt kjent med de ulike menneskene og strukturen i KTLBS.

  • Arrangementgruppa

Arrangementsgruppa har ansvar for den praktiske gjennomføringen av kurs og arrangementer i KTLBS. Gruppen rekrutterer frivillige til viktige funksjoner i gjennomføringen av arrangementene, og i tillegg bidrar selv. Viktige funksjoner er å finne kursansvarlig, utpeke ansvarlig for matlaging til deltakere og lærere og ansvarlig for karmayoga, ansvarlig for transport , ansvarlig for innkjøp av blomster og pynt etc.

Kontaktperson er Katerina Johansen katerinajohansen@hotmail.com

  • Kokkegruppa

Kokkegruppa er en del av arrangementgruppa og har som ett formål å skape et miljø for

matinteresserte i sanghaen. Vi lager mat på ulike arrangementer og tilrettelegger for matlagingskurs

og andre aktiviteter. Det er over 20 personer tilknyttet kokkegruppa i dag.

Kontaktperson: Marte Møller martemoller@hotmail.com

  • Informasjonsgruppa

Informasjonsgruppa har ansvar for å spre informasjon om KTLBS til våre medlemmer og andre interesserte via hjemmesider, Facebook og andre kanaler.

Kontaktperson er Ruth Tuhus.

  • Dharmabutikken

Dharmabutikken i tempelet er åpen når det er aktiviteter på tempelet. Her finner du et godt bokutvalg innen buddhisme og dharmaprodukter til praksisen din.

Vi har også musikk, vakre småting fra nepalesiske og tibetanske kulturområder, buddhastatuer, syngeboller og røkelse.

E-postadressen er: dharmabutikken@ktl.no