Do Tulku Rinpoche, Karma Tashi Ling buddhistsenter 6. – 8. oktober

Do Tulku Rinpoche er høyt verdsatt internasjonalt for en interaktiv, ukonvensjonell og humoristisk måte å undervise i buddhisme på, og for sine dype kunnskaper.  Dette er første gang han besøker Norge. Undervisningen er på engelsk.

Do Tulku Rinpoche

Helgen 6.–8. oktober er vi så heldige å få besøk av Do Tulku Rinpoche på Karma Tashi Ling buddhistsenter. 

Do Tulku Rinpoche er høyt verdsatt internasjonalt for en interaktiv, ukonvensjonell og humoristisk måte å undervise i buddhisme på, og for sine dype kunnskaper.  Dette er første gang han besøker Norge. Undervisningen er på engelsk.

Du kan melde deg på den åpne forelesningen på fredag, på kurset lørdag og søndag - eller du kan melde deg på alle tre dagene.

Vi trenger din påmelding innen 29. september for å kunne planlegge måltidene.

Fredag 6. oktober - Myter rundt karma

Fredag 6. oktober vil Do Tulku Rinpoche holde et åpent foredrag kalt "Myter rundt karma". Det er mange forestillinger og misforståelser knyttet til begrepet karma. Vi snakker ofte om "god karma" og "dårlig karma", man hva betyr egentlig karma, kan vi fri oss fra vår karma, hvordan oppstår det og hvordan påvirker karma livet vårt?  Undervisningen passer både for de som er ny til buddhisme, og for de som har god kjennskap til buddhisme fra tidligere. 

Program fredag:  

18.00 - 20:00 Undervisning, "Myter rundt karma"

De fire seglene – "buddhismen i et nøtteskall"

Lørdag 7. og søndag 8. oktober vil Do Ringu Tulku Rinpoche undervise i buddhismens fire segl. 

De fire seglene, eller de fire grunnleggende prinsippene, er selve kjernen i buddhismen. Dzongsar Khyentse Rinpoche har sagt at når du har en oppnådd en klar forståelse av de fire seglene som grunnlag for din trening i dharma, vil du kunne føle deg vel, uansett hva som skjer. Da kan ingenting egentlig gå galt. Den som holder disse fire prinsippene i hjerte og sinn, og reflekterer over dem, følger per definisjon Buddhas lære, uavhengig av om hen kaller seg buddhist eller ikke. I dette helgekurset vil vi med veiledning av Do Tulku Rinpoche gå i dybden av de fire seglene og se på hvordan de kan ha en grunnleggende påvirkning i livene våre og hvordan de kan påvirke følelsene våre rundt det som skjer, i positiv retning.

Program lørdag og søndag :

11:00—13:00   Undervisning, De fire seglene, del 1

13:00—15:00  Lunsj, karma yoga og pause

15:00—17:00  Undervisning, De fire seglene, del 2

MELD DEG PÅ HER