Jetsün Khandro Rinpoche - Nature of Mind!

Jersün Khandro Rinpoche

Jetsün Khandro Rinpoche.

H. E. Mindrolling Jetsün Khandro Rinpoche har utsatt kurset som skulle vært på Karma Tashi Ling 9.-10. mai. .

Vi er forespeilet at hun vil komme til høsten i stedet. De som har meldt seg på kurset, vil bli kontaktet.

Årets undervisning er den andre i en serie over Uttaratantra Shastra. Denne teksten er en av de viktigste forklaringer av Buddhanaturen, vår opplyste essens.

I påvente av hennes besøk, kan en ta en titt på hennes hjemmeside Her ligger mange linker til hennes undervisning.

H. E. Mindrolling Jetsün Khandro Rinpoche

Jetsün Khandro Rinpoche er en av de fremste tibetanske lamaene som underviser i Vesten, og hun underviser på flytende engelsk.

Jetsün Khandro Rinpoche er datter av Hans Hellighet Mindrolling Trichen, som var overhodet for Nyingma-tradisjonen innen tibetansk buddhisme.

To år gammel ble hun gjenkjent av H.H. den 16. Gyalwa Karmapa som inkarnasjon av en kjent kvinnelig mester - den store dakini av Tsurphu, Khandro Urgyen Tsomo. På denne måten ble Khandro Rinpoche linjeholder i både Nyingma- og Kagyu-tradisjonene.

Jetsün Khandro Rinpoche har mottatt undervisning fra mange av de største mestrene i det 20. århundre. Hun er en av de fremste tibetanske lamaene som underviser i Vesten, og hun underviser på flytende engelsk. Hun har besøkt oss nesten hvert år siden 1993, og har i mange år vært vår rådgiver.

Uttaratantra Shastra The Nature of Mind – Buddhanaturen

Arya Maitreyas Mahayana – Uttaratantra Shastra (tibetansk: Gyü Lama) er en av de viktigste forklaringer av Buddhanaturen, vår opplyste essens. Mange buddhistiske mestere ser på Uttaratantra Shastra som en veldig spesiell tekst og en bro mellom sutra og tantra. Den er en av de fem store læresetningene som Lord Maitreya ga til Asanga, og en del av Buddhas tredje dreining av lærens hjul.

Uttaratantra Shastra gir et viktig filosofisk grunnlag for å forstå virkningen av buddhistisk praksis og da spesielt for Vajrayana-utøvere.

Årets undervisning er den andre i en serie over Uttaratantra Shastra. Vi er veldig takknemlige og føler oss privilegerte over at H.E. Mindrolling Jetsün Khandro Rinpoche også i år vil dele sin visdom, klarhet, varme og humor med oss.

Alle, både nye og de som har fulgt H.E. Mindrolling Jetsün Khandro Rinpoches tidligere undervisning, er hjertelig velkommen.