Pilegrimstur til India

KTLBS er i gang med å planlegge en sanghareise til India i oktober 2024. Vi har nå landet på at reisemålet blir Kangra-dalen i det nordvestlige India, som det har vært størst interesse for. Reiseruta er ikke fastlagt enda, men steder og klostre vi vil besøke er blant annet Dharamsala og omegn, Tashi Jong, Bir, Tso Pema og Shimla og Dehradun.

Vi planlegger et felles opplegg i 16-17 dager fra månedsskiftet september/ oktober, noe som vil inkludere de to høstferieukene i Norge. Flyreisen tur/retur Dehli og visum vil måtte bestilles av den enkelte, slik at man kan legge inn ekstra dager i for- eller etterkant av fellesturen hvis man ønsker det.

Vi skal innhente tilbud og forslag fra en turoperatør i India om å bistå med reservasjon av overnattingsteder og transport. Vi setter et tak på maksimum 30 deltakere og vil åpne for påmelding med betaling av et depositum så fort vi har alt klart. Da vil vi også ha et estimat på pris og eksakte datoer for turen. I påmeldingen trenger vi også å vite om du vil ha enkeltrom eller vil dele rom med en du kjenner eller en annen medreisende.

Denne gangen må vi dessverre klare oss uten Lama Changchub på reisen,men vi skal besøke mange klostre, og vil dessuten legge opp til å fordype oss i en tekst og ha egne studiegrupper og felles meditasjon. Forhåpentligvis vil vi kunne treffe lokale lærere og få delta i klostrene sine pujaer og praksis.

Hva du kan gjøre nå:

* Sette deg på epostliste for å motta fortløpende informasjon og mulighet for forhåndspåmelding

*Følge med på nyhetsbrev i KTL sine kanaler

*Bli medlem i en lukket Facebookgruppe som vi kommer til å opprette for å sikre informasjonsflyt og ha en felles plattform å kommunisere på

* Delta på Teamsmøter når vi har mer konkret informasjon og inviterer til det

Du kan melde interesse for turen og få svar på eventuelle spørsmål ved å sende en epost til Yvonne på yvlarsen@gmail.com.

Pilegrimstur til India

Mindrolling Monastery, Dehradun

(Foto: Flemming Skahjem-Eriksen)