I høst tilbyr vi yoga i tempelet på enkelte lørdager kl. 16 –17.30. Påmelding er ikke nødvendig, det er bare å møte opp.

Klassisk hatha yoga med Sarita Sadika:

Den 2. september, 16. september, 11. november og 25. november vil Sarita Sadika instruere i klassisk hatha yoga. Undervisningen blir lagt opp etter deltakernes nivå, så dette passer for alle. Yogatimen varer i 90 min. slik at det blir god tid til å varme opp kroppen, få god tid i hver stilling og nok tid til avspenning både før og etter timen. Unngå å spise to-tre timer før undervisningen.Ta med egen yogamatte og pledd.

Pris: Donasjon til tempelboligprosjektet, Vipps #97329. Foreslått donasjon 100 kr (50 kr for studenter/arbeidsledige/trygdede).

Lujong – Healing yoga med Anneli Hansen:

Lujong er en gammel tibetansk med øvelsesform, utviklet for å virke helbredende og åpne opp blokkeringer i kroppens energetiske og fysiske kanaler. I denne yogaklassen gjør vi en serie medisinske øvelser. De fleste øvelsene kan modifiseres ved behov, f.eks. utføres sittende på stol. Yogaen gjør oss i bedre stand til å bekjempe sykdom og ubalanse, løse opp negative følelser og øke energinivået.

Det er planlagt lujong lørdagene 9.09, 30.09, 21.10 og 4.11.

Pris: Donasjon. Vipps et valgfritt beløp til Vipps #97329.

4.jpg